Group 3 Copy

Maak kennis met
Kandinsky Molenhoek

Onze open dag is een uitstekende gelegenheid voor aanstaande leerlingen en ouders/verzorgers om kennis te maken met alles wat onze school te bieden heeft. Je maakt zo kennis met onze leerlingen, docenten, leer­methoden en ons gebouw.

Let op: aanmelden voor deze open dag is verplicht. Onze open dag gaat altijd door. Mocht de open dag niet live door kunnen gaan, dan schakelen we over naar een digitale open dag, waarbij iedereen een persoonlijke digitale rondleiding krijgt.

Komt de dag niet uit? Dan is het altijd mogelijk een individuele rondleiding te plannen onder schooltijd, zo kun je ook het beste sfeer proeven. Mail daarvoor naarc.deswart@kandinskymolenhoek.nl

  • Actief
  • Uitdagend
  • Kleinschalig
  • Persoonlijk
Group 3
Group 3 Copy

Over Kandinsky Molenhoek

Kandinsky Molenhoek is een kleine vmbo-school voor de leerwegen basis, kader, gemengde en theoretisch. We bieden een veilige, actieve en uitdagende leeromgeving met persoonlijke aandacht voor iedere leerling.

Meld je aan voor de open dag
van zaterdag 19 februari 2022

Aanmelden Open dag 19 februari 2022
Ik heb interesse in een individuele rondleiding op deze dag (vanwege de maatregelen is deze optie verplicht)
Zodra je dit formulier verzend, ontvang je van ons een mail waarin je je kunt aanmelden voor een begeleide rondleiding. Voor deze rondleidingen zijn een beperkt aantal tijdslots beschikbaar dus wees er snel bij!
Group 3

Ben je 19 februari verhinderd?

Wil je graag de sfeer komen proeven van onze school, maar ben je 19 februari verhinderd? Stuur ons dan een bericht en neem een kijkje in onze school.

Menu